Team Special Talents FC Den Bosch

Over Uniek Sporten gesproken...

Uniek sporten in de regio: dit kan op heel veel verschillende manieren. Special Talents FC Den Bosch ontving hiervoor pas een prijs. Iedere woensdag voetballen kinderen vanaf acht jaar met een beperking met het grootste plezier in Stadion De Vliert. Meer weten over dit initiatief en de vele andere mogelijkheden om ‘uniek te sporten’ in de regio?

> lees meer
Slider we bewegen te weinig

Hoeveel beweeg jij?

We zijn de afgelopen jaren minder gaan bewegen, onderzocht RIVM. Vorig jaar bewoog 44 procent van de Nederlanders genoeg. Nieuwsgierig of jij genoeg beweegt? Lees meer over de algemene beweegrichtlijnen. Je kunt ook meteen een beweegtest doen.

> lees meer
Slider Skills garden jpg

Hier kun je gratis heel veel 'skills' testen!

Deze nieuwe Skills Garden is er speciaal voor jou en je (klein)kinderen. Het is een openbare beweeg- en sportvoorziening: je kunt er dus altijd terecht. Zien wat er allemaal te beleven is?

> lees meer
Slider website

Wandelen is altijd een goed idee

Wandelen doet veel voor je. Het is goed voor je conditie, je botten, je spieren én je humeur. Dan hebben we hier ook nog eens een prachtige omgeving om in te wandelen. Op zoek naar een wandelgroep of mooie route?

> lees meer
Slider dansen website

Dansen in de buitenlucht

Zelf een danser of dansers in de familie die een mooie plek zoeken om hun nieuwste moves te oefenen? De urban dansvloer bij de Sportzone Rodenborch College in Rosmalen is een ultieme dansplek. En zo zijn er in de omgeving voor iedereen bijzondere openbare beweegplekken. Hier vind je een overzicht.

> lees meer
Flag2tag b 2x 2

Zin om extra geld te scoren voor je club?

Scoor voor je Club loopt goed in onze gemeente. Steeds meer lokale ondernemers sluiten zich bij het landelijke initiatief aan. Dat betekent dat er voor sportverenigingen alleen maar meer sponsorgeld binnen te halen is. Nieuwsgierig?

> lees meer

Sportkalender


today

 

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
27
Actieve huiskamer Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Bodymap cursus | maandag | voor professionals
28
29
30
Actieve huiskamer Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Actieve huiskamer Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Actieve huiskamer Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Actieve huiskamer Hockeyclub 's-Hertogenbosch
Legenda:
Bijeenkomsten / webinars / workshops
Externe activiteit
Nieuwsbrief
Online activiteiten
S-PORT kalender

Sportlocatie vindenOp de hoogte blijven van meer nieuws of acties?