Balletschool Pirouette


Balletschool Pirouette staat onder leiding van Elseline van Osch, een gepassioneerd en zeer ervaren dansdocent. Het lesaanbod varieert van peuter- en kleuterballet voor de allerkleinsten, tot kinderballet en klassiek ballet voor tieners.

Tijdens het dansen leren de kinderen zichzelf te presenteren, mede door het gebuikt van het lichaam en de ruimte om hen heen. Samenwerken is ook heel belangrijk in de danslessen van Balletschool Pirouette. Van elkaar leren en plezier hebben versterkt het groepsgevoel. Bij de jongste leerlingen werken we met thema’s en kinderboeken. We gebruiken attributen, bijvoorbeeld knuffels om het nog beeldender te maken. Alles gaat op passende muziek.

Docente Elseline van Osch heeft ook ruime ervaring in het basisonderwijs en speciaal onderwijs. Als aanvullingen op haar dansdocentschap heeft ze zich verder verdiept en ontwikkeld in: Braingym, Schrijfdans, Kinderyoga wat ze ook toepast in haar danslessen bij de jongere leerlingen. Bij de tieners is er veel aandacht voor souplesse en het ritmisch bewegen zoals het hoort bij klassiek ballet.

Wil je meer informatie, een proefles doen of je aanmelden? Neem contact op met de balletschool.

 

Postadres

Chopinstraat 11
5216 EV 's-Hertogenbosch

Contactgegevens

T. 0650651819
E. elselinevanosch@ziggo.nl
W. https://www.balletschool-pirouette.nl

Sporten

Ballet  Dans 
Balletschool Piroutte

Locaties

De Bombarst

De Bombarst

Dans