Studio Nellensport


Studio Nellensports bevindt zich in het hart van Den Bosch, en deelt het prachtige autentieke pand met House of Nutrition Den Bosch, de supplement kleding winkel en met Nellen Smoothies, de leukste smoothiebar van onder de rivieren.

Onze fitnessruimte is bedoeld voor iedereen die op gezonde en verantwoorde wijze aan zijn of haar conditie wil werken en hierbij echte begeleiding nodig heeft. Voor jong en oud en alle doelen denkbaar.

Studio Nellensports is anders dan andere sportscholen, omdat er in de fitnessruimte ten allen tijde een vakkundige instructeur of fysiotherapeut aanwezig is. Wij hebben oprechte interesse in onze cliënten en leggen alles zo goed mogelijk uit. Je wordt bij ons niet aan je lot overgelaten!

Bij het begeleid trainen in onze fitnessruimte, kun je ook gebruik maken van verschillende groepslessen, krijg je train- en/of voedingsschema's, je voortgang wordt gemonitord in onze geavanceerde app en er staat altijd een lekkere bak koffie of (basis) smoothie/shake voor je klaar in onze smoothiebar.

 

Postadres

Vughterstraat 132-136
5211GM 's Hertogenbosch

Contactgegevens

T. 06 13342136
E. info@studionellensports.nl
W. https://www.studionellensports.nl

Sporten

Fitness 
Foto Nellensports Foto2 Nellensports

Locaties

Foto Nellensports

Studio Nellensport

Fitness