Open dag Sporthal De Schutskamp & Squashtoernooi

Sporthal De Schutskamp 3348

Zondag 3 mei 2020 is het weer zover; de Open Dag van De Schutskamp! Tussen 10:00 en 16:00 presenteren allerlei sportaanbieders zich op hun eigen manier aan de bezoekers en deelnemers. Kom ook!
Het dagprogramma is nog in ontwikkeling. Het wordt leuk, informatief en (inter)actief en voor alle leeftijden.

Het (Soccer)squash toernooi
Speciaal voor jou organiseren we ook een gratis soccer- en squashtoernooi; om de eeuwige roem. Wil jij een van de kampioenen van De Schutskamp zijn? Meld je dan nu snel aan! (Aanmelden kan tot 9 maart). Tussen 11:00 en 15:00 uur zijn er korte wedstrijdjes waarvan de winnaar(s) telkens een ronde verder gaan. Misschien wel tot aan de finale!

Wil je jouw vereniging, jouw sport deze dag ook laten zien? Dat kan!
Meld jouw vereniging aan en maak bezoekers enthousiast over jouw sportaanbod!


Deel deze activiteit:

mei 3
zondag 3 mei 2020
10:00 - 16:00
Sport in Den Bosch
SoccerSquash
Squash
Open dag Sporthal De Schutskamp & Squashtoernooi
Gratis
Vragen of ideeën?
Mail naar danny.quirijnen@student.fontys.nl

Squash? Meld je hier aan!

Zondag 3 mei 2020 is het weer zover, de Open Dag van De Schutskamp! Tussen 10:00 en 16:00 presenteren allerlei sportaanbieders zich op hun eigen manier aan de bezoekers en deelnemers.

Speciaal voor jou organiseren we ook een gratis soccer- en squashtoernooi; om de eeuwige roem. Wil jij een van de kampioenen van De Schutskamp zijn? Meld je dan nu snel aan!

Tussen 11:00 en 15:00 uur zijn er korte wedstrijdjes waarvan de winnaar(s) telkens een ronde verder gaan. Misschien wel tot aan de finale!
Vul hier jouw voor- en achternaam in
Graag invullen (nodig voor een goede toernooi indeling)
Vul hier jouw telefoonnummer in
Vul hier jouw mailadres in.
Vink hier aan welke activiteit je wilt doen
Geef beschikbaarheid aan
De gegevens vragen wij voor een onderzoek en om eventueel informatie na te sturen of contact op te nemen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij je e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie AVG: https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.