´S-PORTCAFÉ

Meerder mensen die zittend en staand met elkaar aan het praten zijn

Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel organiseert woensdag 15 april een inspirerend SPORTCAFÉ!

Thema: Veel en Vaardig in Beweging
Locatie: Rodenborch College
Tijd: van 17.00 tot 20.00 uur

Veel en Vaardig in Beweging
Iedereen moet plezier in sport kunnen beleven: jong, oud, met of zonder beperking en ongeacht de sociale positie!

Het deelakkoord ´Van jongs af aan vaardig in bewegen´ vanuit het Nationaal Sportakkoord en de invalshoek ´Veel en Vaardig´ vanuit het Bosch Sportakkoord is onze inspiratie voor het Sportcafé Veel en Vaardig in Beweging!

Eén van de ambities van Sport Alliantie is ervoor zorgen dat meer kinderen voldoen aan de beweegrichtlijnen en dat motorische vaardigheden toenemen. Het onderwijs, de kinderopvang, zorg & welzijn, sport- en beweegaanbieders en maatschappelijke partners zullen de handen ineen moeten slaan voor meer motorisch vaardige jeugd. Sport Alliantie vraagt met nadruk om samenwerking tussen deze sectoren.

Waarvoor is het Sportakkoord een bouwsteen en Sport Alliantie de inspirerende hefboom naar bewust en plezierig bewegen? Wil jij rijker, geïnspireerd en met verrassende ideeën en praktische tips, ons sportcafé verlaten, voor het realiseren van jouw dromen?

Zet de datum van ons sportcafé dan alvast in je agenda, de details van het definitieve programma volgen later. Wij willen jou er graag bij, dus SAVE THE DATE!

Deel deze activiteit: