Webinar Brainblocks, training over autisme

WEGENS SUCCES HERHAALD: Webinar Brainblocks

Tijdens deze webinar krijg je een inkijk in het brein van een jongere met autisme en leer je gedragingen die voortkomen uit autisme te herkennen en vooral te begrijpen. De methode Brainblocks laat op een speelse en visuele wijze zien wat het verschil is van informatieverwerking bij iemand met en iemand zonder Autisme. Dit is een vorm van psycho-educatie. Hierbij wordt ook gekeken naar Autisme i.c.m. ADHD en hoe BrainBlocks in te zetten als communicatiemiddel binnen een sportteam.

Een veilige sportomgeving

Je leert structuur aan te brengen in de tijd, activiteit en ruimte binnen een training of wedstrijd. Zo kun je een veilige en gestructureerde sportomgeving creëren en er voor zorgen dat sporters met autisme zich thuis voelen bij jou, in het team en binnen de club. Deze avond wordt verzorgd door erkende BrainBlocks trainers en een autismespecialisten.

Deze webinar is voor trainers en begeleidend kader in de sport, die jongeren met autisme trainen of coachen. Ook andere geïnteresseerden die affiniteit hebben met dit onderwerp zijn van harte welkom om deel te nemen!

Deze (bij)scholing wordt u aangeboden door Uniek Sporten Meierij en Amare Zorg.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Luc van Eerd

Luc van Eerd

Consulent Sport en Bewegen Mensen met een Beperking

T. (073) 615 56 37

l.vaneerd@s-hertogenbosch.nl

nov 23
maandag 23 november 2020
19:00 - 21:00
Webinar Brainblocks, training over autisme
Gratis