Nationale Sportweek 2018

Nationale Sportweek 2018

De 15e Nationale Sportweek | Doe mee aan het landelijke sportfeest!

Tijdens de sportweek zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open. Een sportweek met 15 dagen dit jaar … van 15 tot en met 29 september!

Heb je toffe activiteiten, open trainingen.. of geen idee om om mee te doen? Contact het team van S-PORT en we helpen je om een sportfeestje te vieren en de landelijke etalage te benutten!

DOE MEE ALS SPORTCLUB! Heb je dat gedaan? Meld je dan aan om in aanmerking te komen voor extra promotie in jouw wijk.


TIP: Samen Sport Promoten |AH Sportweken
De Albert Hein Sportweken zijn er ook dit jaar weer! Vooral volwassenen tussen de 25 tot ongeveer 50 jaar spaarden vorig jaar sportzegels om gratis kennis te maken met sportaanbieders. Dit jaar ontvangen klanten van de Albert Hein van 17 september t/m 30 september in de Albert Heijn winkels bij elke keer boodschappen doen een ‘sportcredit’. De credits zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nl.

Wil je als sportaanbieder gevonden worden?
Iedere sportaanbieder met een KvK nummer kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden waar mensen, die een sportcredit hebben, zich voor kunnen inschrijven. Je bepaalt zelf welke en hoeveel activiteiten je aanbiedt en hoeveel mensen zich per activiteit kunnen inschrijven. Van bestaande trainingen open stellen tot nieuwe lessen voor een bepaalde doelgroep, alles is mogelijk! Het zoek- en boeksysteem is volledig geautomatiseerd. Als sportaanbieder krijg je bericht van iedere inschrijving, inclusief de contactgegevens van de sporters. Na afloop van de sportactiviteit kunnen sporters een online review schrijven om anderen te vertellen hoe leuk het was om bij jou te sporten.

TIP. Met de buren | gesponsorde Burendag | Oranje Fonds De Burendag 2018 valt ook in de Nationale Sportweek. De Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Is jouw sportclub of –activiteit open voor de buurt op zaterdag 22 september of zondag 23 september, informeer dan ook het Oranje Fonds. Je kunt een aanvraag tot max. € 400,= indienen om het Burendagplan uit te kunnen voeren. Lees hier de voorwaarden voor particulieren of organisaties. Iedereen die vóór 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket.


sep. 15
vrijdag 22 februari 2019
Dagelijks
Hele dag