SMART Schoolverlatersdagen 2022

Athletics Champs Voetbal Schoolverlatersdagen Schoolverlatersdagen 1 Schoolverlatersdagen 2

Al meer dan 25 jaar organiseert gemeente ’s-Hertogenbosch de Schoolverlatersdagen. Dé afsluiter van 8 jaar gym in het basisonderwijs, voor alle basisschoolkinderen uit groep 8! Het is een ideaal moment om de motorische vaardigheden van basisschoolkinderen te testen.

Dit jaar is het evenement van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni bij Atletiekvereniging O.S.S. VOLO en Sporthal de Schutskamp.

We gaan er weer vanuit dat we het kunnen organiseren zoals het altijd is geweest. Dat betekent dat de groep 8’ers weer getoetst gaan worden op de onderdelen die ze tijdens hun basisschooltijd hebben geleerd. Daar krijgen ze na het evenement een sportvaardigheidsdiploma voor. Afgelopen jaar hadden we een aantal digitale SMART onderdelen en de bedoeling is om er dit jaar een aantal terug te laten komen in combinatie met de onderdelen die we altijd hebben gehad.

De inschrijving is gesloten.

DOCUMENTEN:

Deel deze activiteit:

Medewerker

Larry van Ommen

Larry van Ommen

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs

T. 06 52 58 52 66

l.vanommen@s-hertogenbosch.nl

jun 10
vrijdag 10 juni 2022
8 Jun 2022, 9 Jun 2022, 10 Jun 2022
09:00 - 15:00
Sport in Den Bosch
Atletiek, hardlopen, trail
Meer van dit soort activiteiten bij:
´S-PORT tijdens schooltijd
SMART Schoolverlatersdagen 2022
Gratis
Neem je sportkleding, binnen- en buitenschoenen mee!
Inschrijven kan niet meer

Inschrijven

INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 13 MEI. Alle aanmeldingen worden verdeeld over de - 4 -dagen en de 14 onderdelen. Er is een binnen en een buiten programma bij atletiekbaan O.S.S. Volo en Sporthal de Schutskamp.
We proberen in onze planning rekening te houden met de aangegeven dagen.
Wanneer VOORKEUR 1 niet in de planning past.
Download dit Excelbestand en vul deze volledig in, sla op en uploaden met - kies bestand -.

Foto- en filmbeleid

Bij activteiten kunnen beeldopnamen worden gemaakt. Dat kondigen wij altijd aan met een briefje voor de deelnemers. De basisscholen hebben de toestemming geregeld met de ouders en volgens de AVG-regels vastgelegd. Met ´S-PORT houden wij ons aan die afspraken.

Je aanmeldingsgegevens vragen wij voor de algemene organisatie van evenementen, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij uw e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie over AVG:https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.