´S-PORTCAFÉ

Sportcafé Rollbanner DEF

Welcome to the future!

Eindelijk kunnen we weer met vertrouwen naar de (nieuwe) toekomst kijken. Dat doen we tijdens het ´S-PORTCAFÉ op maandagavond 15 november 2021. Na bijna 2 jaar van afwezigheid pakken we groots uit met theater, een keynote en een interactief tafelgesprek. Rob Adams neemt je mee in de wereld van nu en de komende 10 jaar. Wat verandert er veel en wat gaan die veranderingen snel.

Hoewel veranderingen niet altijd goed voelen, bieden ze juist ook kansen voor de sport en de verenigingen. Verenigingen hebben iets waardevols in handen waardoor ze in de toekomst mogelijk in het voordeel zijn. Kom luisteren en discussieer mee!

Onder het genot van een hapje en drankje kun je meeluisteren, meepraten en vooral ook genieten van de eerste aanzet voor een toekomstbestendige vereniging. We zijn ervan overtuigd dat het genoeg stof tot nadenken geeft.

De toekomst start nu! Welcome to the future!

Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via de aanmeldbutton!

Programma

18:30 uur: Inloop met broodje, soep en een drankje
19:30 uur: Start Theater "De algemene ledenvergadering"
19:45 uur: Keynote van Rob Adams van Six Fingers
20:30 uur: Interactief tafel-/zaalgesprek
21:00 uur: Napraten met borrel
+/- 21:30 uur: Afsluiting

Deel deze activiteit:

Medewerker

Robert Barclay

Robert Barclay

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 15 04 02 70

r.barclay@s-hertogenbosch.nl

nov 15
maandag 15 november 2021
18:30 - 21:30
´S-PORTCAFÉ
Gratis

INSCHRIJVEN!

Wil je iemand meenemen van jouw vereniging of organisatie?
Aanmeldingsgegevens vragen wij voor de organisatie, catering, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij u je e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie AVG: https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.