Online ´S-PORTCAFÉ

Sportcafé Rollbanner DEF

Met de nieuwe maatregelen hebben we helaas moeten besluiten het ´S-PORTCAFÉ niet als fysieke bijeenkomst te organiseren. Dit betekent echter niet dat er niks gebeurd! Vanaf je luie stoel of bank kun je het ´S-PORTCAFÉ namelijk live online volgen. Het programma is ongewijzigd.

We kijken we naar de (nieuwe) toekomst van de sportvereniging. Inclusief theater, een keynote en een interactief online tafelgesprek. We nemen je mee in de wereld van nu en de komende 10 jaar. Want... er verandert veel en veranderingen gaan snel!

Hoewel veranderingen niet altijd goed voelen, bieden ze juist ook kansen voor de sport en de verenigingen. Verenigingen hebben iets waardevols in handen waardoor ze in de toekomst mogelijk in het voordeel zijn.

Tune in en discussieer mee!

GA DIRECT NAAR DE LIVESTREAM!

19:30 uur: Start Theater "De algemene ledenvergadering"
19:45 uur: Keynote van Rob Adams van Six Fingers
20:30 uur: Interactief online gesprek
21:00 uur: Einde

Heb je vragen over de livestream? Stel ze aan Michiel Bulten.

Deel deze activiteit:

Medewerkers

Michiel Bulten

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl

Robert Barclay

Robert Barclay

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 15 04 02 70

r.barclay@s-hertogenbosch.nl

nov 15
maandag 15 november 2021
19:30 - 21:00
Online ´S-PORTCAFÉ
Gratis

SCHRIJF JE IN!

Corona

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en hanteren aan de ingang een controle met de CoronaCheck App. Indien je moet testen kun je dit kosteloos regelen via testen voor toegang. Na binnenkomst is er geen mondkapje en anderhalve meter afstand meer nodig. Wel vragen wij rekening met elkaar te houden zodat wij elkaar weer in alle veiligheid kunnen ontmoeten. Het evenement is ruim opgezet zodat het de meeste van de tijd mogelijk is om afstand te bewaren.

Wil je iemand meenemen van jouw vereniging of organisatie?
Aanmeldingsgegevens vragen wij voor de organisatie, catering, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij u je e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie AVG: https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.