NL DOET

Nldoet Logo Groot

Weet u al wat u op 15, 16 en 17 maart 2019 gaat doen? Niet? Dan heb ik een voorstel voor u.

Op 15, 16 en 17 maart wordt in de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught voor de vijftiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd, zie www.mzgz.nl en www.nldoet.nl.

U kunt met uw organisatie meedoen aan NLdoet en op die manier mensen laten kennismaken met uw organisatie en activiteiten, (nieuwe) vrijwilligers werven en met hulp van anderen een berg werk verzet krijgen. Gratis, voor niks cadeau!

Als u zich op tijd aanmeldt, krijgt u zelfs geld toe voor uw inspanningen en activiteiten. U kunt bij het Oranje Fonds namelijk tegelijk met de aanmelding een bijdrage vragen in de kosten die u maakt.

Doet u met uw organisatie niet mee aan NLdoet, dan is het misschien een idee om met een groep mensen bij een ander te gaan kijken en helpen. Op deze manier doet u misschien nieuwe ideeën en contacten op en draagt u toch uw steentje bij!

NLdoet is de grootste vrijwilligerscampagne van Nederland

Sport, onderwijs, zorg, milieu, welzijn, natuur, buurt & wijk, dieren, kunst & cultuur, recreatie; u kunt allemaal meedoen! NLdoet zet sinds 2010 vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken bij een vrijwilligers- of maatschappelijke organisatie.

Groeiende belangstelling

In 2010 deden in 's-Hertogenbosch en Vught 13 organisaties met 13 activiteiten mee aan NLdoet. In 2017 is dat aantal gegroeid naar 60 organisaties met 80 activiteiten waar (nieuwe) vrijwilligers en bedrijven een dag(deel) zijn gaan werken.

Aanmelden NLdoet 2019?

Vanaf 1 november kunt u uw activiteiten en klussen aanmelden via www.nldoet.nl en tegelijkertijd een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds voor de kosten die u maakt tijdens NLdoet.

Koninklijke aandacht

Traditiegetrouw doen Koning Willem-Alexander, Koningin Màxima en leden van de Koninklijke familie mee met NLdoet. NLdoet is in 2005 gestart vanwege het 25-jarig regeringsjubileum van toenmalig Koningin Beatrix.

NLdoet wordt in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught georganiseerd door Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Welzijn Vught in samenwerking met het Oranje Fonds.

Deel deze activiteit:

mrt 16
zaterdag 16 maart 2019
Dagelijks, wordt gestart vanaf 15 Mar 2019, tot en met 17 Mar 2019
Hele dag
NL DOET
Gratis