Stedelijk Zaalvoetbaltoernooi | MEIDEN

KIDS Winnaars meiden stedelijk zaalvoetbal

Het Stedelijk Zaalvoetbaltoernooi in de Kerstvakantie is voor alle jongens en meiden van groep 7 en 8 in de gemeente 's-Hertogenbosch.

27 december is het jongenstoernooi en 28 december is het meidentoernooi.

De dag bestaat natuurlijk uit een zaalvoetbaltoernooi. Daarnaast zijn er in de pauzes verschillende side events. Speel FIFA, doe een wedstrijdje snel schieten of neem het tijdens andere spellen op tegen je teamgenoten en vrienden. Strijd met je team om verschillende prijzen. De grootste prijzen zijn voor het sportiefste team en voor de sportiefste begeleider.

SCHRIJF JE NU IN!

Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers en maximaal 10 deelnemers. De inschrijving sluit op 23 november, dus wacht niet te lang.

Al jaren is Princensport een belangrijke partner en dit jaar ook! Princensport heet nu: 11TEAMSPORTS.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Jordy de Wit

Jordy de Wit

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs BS Mariaschool

T. 06 25 64 33 17

jordy.dewit@s-hertogenbosch.nl

dec 28
woensdag 28 december 2022
09:00 - 17:00
Sport in Den Bosch
(Zaal)Voetbal
Meer van dit soort activiteiten bij:
´S-PORT na schooltijd
Stedelijk Zaalvoetbaltoernooi | MEIDEN
Gratis
Een team bestaat uit minimaal 6 spelers en maximaal 10 spelers.
Let op! Jongens- en meidenteams apart inschrijven.

SCHRIJF NU IN!

STEDELIJK Zaalvoetbaltoernooi 2022

Met dit formulier kun je jouw school en de teams en hun begeleiders aanmelden. Voor een goede poule-indeling is het nodig dat je per deelnemer aangeeft of deze al wel / of niet aan voetbal doet. Vul in en voeg de lijst toe. Dit formulier kun je gebruiken voor het Jongens- en Meisjesteams. Geef duidelijk aan van welke school het formulier is en jongens of meisjes team. Bedankt!
Uit welke groepen doen er kinderen mee? Je kunt meerdere groepen aanvinken
Download het formulier en vul in met de namen van alle jongens en meisjes. Naam - geboortemaand en jaar - wel of niet lid van een voetbalvereniging. Sla het op en upload- bestand kiezen - met naam van de school in de titel voordat je verstuurt. Download het formulier
De gegevens van de leerlingen zijn nodig voor de team-indelingen. De andere contactgegevens zijn voor de algemene organisatie van evenementen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. De contactgegevens gebruiken wij alleen om je te informeren over dit evenement. Meer informatie staat op https://www.s-port.nl/privacy. GEEF HIERONDER AKKOORD.

Foto- en filmbeleid

Bij activteiten kunnen beeldopnamen worden gemaakt die wij gebruiken voor werving en campagnes. Dat kondigen wij altijd aan met een briefje of posters voor de deelnemers. De basisscholen hebben de toestemming geregeld met de ouders en volgens de AVG-regels vastgelegd. Met ´S-PORT houden wij ons aan die afspraken.