Terugkomdag Vertrouwenscontactpersoon

F5791403 8beb 4da2 92f7 e49e642e57fb VCP 1

Tijdens deze avond zijn de VCP’ers uit gemeente ’s-Hertogenbosch en Bernheze van harte uitgenodigd.

Deze scholing is specifiek bedoeld voor Vertrouwenscontactpersonen die de Vertrouwenscontactpersoon scholing vanuit NOC*NSF Academie voor Sportkader gevolgd hebben.

Als VCP heb je korter of langer geleden ongetwijfeld de opleiding voor VCP van NOC*NSF gevolgd. Maar veel VCP-ers krijgen in de praktijk maar weinig vragen of meldingen. Hoe zat het ook alweer? Wat is je rol als VCP en wat kan je doen als iemand zich bij je meldt? Wat houdt de meldplicht ook alweer in? En hoe kan ik mijn bestuur adviseren over preventiebeleid? Allemaal vragen die in je opleiding aan de orde zijn gekomen maar waarvan we ons kunnen voorstellen dat de kennis een beetje is weggezakt. Tijd om deze kennis weer even op te frissen en je daarnaast te laten informeren over nieuwe ontwikkelingen en het High5 preventie stappenplan voor verenigingen.

Maar heb jij een casus die je graag (anoniem) zou willen inbrengen om te bespreken met andere VCP-ers? Ook dan is deze scholing echt iets voor jou want ook voor het met elkaar bespreken van casussen uit de praktijk ruimen we voldoende tijd in!

Neem als VCP bij voorkeur deel samen met een bestuurder van je vereniging zodat jullie allebei na afloop weer alle actuele kennis paraat hebben.

Deel deze activiteit:

dec 1
donderdag 1 december 2022
19:00 - 22:00
Terugkomdag Vertrouwenscontactpersoon
Gratis
Gemeente Meierijstad, locatie Sint-Oedenrode
Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode.
Bestuurscentrum Parallelzaal