'Samen Gezond' gesprek bij Gezondheidscentrum Samen Beter

Gloei 323 18 Samen Gezond

Wil je graag meer bewegen, beter omgaan met stress of beginnen met afvallen? Wil je meer onder de mensen komen of leren omgaan met veranderingen in je leven? Je kan met alle vragen op gebied van gezondheid en welzijn bij ons terecht. Tijdens het ‘Samen Gezond’ gesprek word je geholpen om lekker in je vel te zitten. Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt en bedenken oplossingen zodat jij je gezonder, sterker én energieker voelt.

Onze medewerkers vanuit GGD, ‘S-PORT en Buurtteams helpen je graag op weg. Wij weten veel over gezondheid, bewegen en welzijn en hebben veel contacten in de wijk. Je krijgt snel de ondersteuning die je verder brengt.

Maak tijd voor een praatje

Wil je meer weten? Heb je vragen? Wil je nu een eerste stap zetten?
Een Samen Gezond' gesprek bij Gezondheidscentrum Samen Beter kan alleen op afspraak. Bel of mail daarvoor een van de medewerkers, hun gegevens staan hieronder.


Voor andere locaties geldt: soms kun je tijdens het vragenuurtje gewoon binnenlopen. Kan dat niet? Lever dan een afsprakenkaartje in bij de balie of medewerker en wij bellen je terug om een afspraak in te plannen. Aanmelden voor een 'Samen Gezond' gesprek kan ook via ​www.samengezond-denbosch.nl. Het is gratis.

Afspraak maken? Bel of mail.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Karlijn Coppens portret 6229

Karlijn Coppens

Buurtsportcoach in Zuidoost, Graafsepoort, Nuland en Vinkel

T. (073) 615 56 92

k.coppens@s-hertogenbosch.nl

dec 14
maandag 14 december 2020
Wekelijks op Maandag, wordt gestart vanaf 7 Sep 2020, tot en met 5 Jul 2021
09:30 - 10:30
Meer van dit soort activiteiten bij:
Samen gezond
Buurtsportcoach
'Samen Gezond' gesprek bij Gezondheidscentrum Samen Beter
Gratis