YOU.FO World Cup x Dag van de Nieuwe Sporten

Dag van de nieuwe sporten

Op zondag 18 juni is YOU.FO World Cup x Dag van de Nieuwe Sporten. Tijdens deze dag kan iedereen kennismaken met allerlei beweeginnovaties, nieuwe sporten en spellen, zoals YOU.FO, Spikeball, Crossnet, KanJam, BubbleBall, Urban Hockey en Piccoo. Het is een dag voor jong en oud en daarom super leuk voor het hele gezin.

Naast het uitproberen van nieuwe sporten vindt ook de Open WK YOU.FO plaats. YOU.FO is een nieuwe Nederlandse sport die al in meer dan 20+ landen wereldwijd gespeeld wordt. Er komen teams uit USA, Japan, Korea, Nigeria, Uganda en Europese landen om te strijden voor de titel Wereldkampioen YOU.FO.

Het toernooi is open voor iedereen. Dit betekent dat iedereen vanaf 12 jaar mee kan doen aan dit internationale toernooi.

  • Voor alle niveaus: Wees niet bang als je YOU.FO nog niet zo vaak hebt gespeeld, er is meer dan genoeg tijd om te oefenen en samen te komen met je team.
  • Heb nog geen team? Je kunt je ook als particulier aanmelden. Deze losse spelers vormen één of meerdere teams op het evenement.

Wil je meer informatie over de YOU.FO World Cup en je aanmelden? Ga naar www.you.fo/youfocup.

YOU.FO World Cup x Dag van de Nieuwe Sporten vindt plaats bij HC 's-Hertogenbosch. De toegang is GRATIS!

Deel deze activiteit: