Combinatiefunctionaris

Veel ouders kennen de Combinatiefunctionaris als de gymdocent die kinderen op de basisschool gymles geeft. Maar wist je dat deze 'gymdocent' nog veel meer doet dan dat?

Aanspreekpunt voor alles

De Combinatiefunctionaris is het aanspreekpunt voor alles wat met beweging te maken heeft voor kinderen van 0 - 12 jaar. Dit gaat dus verder dan alleen de rol van gymdocent, de rol die bij ouders vaak bekend is.

Hieronder lees je waar de Combinatiefunctionaris zich allemaal mee bezighoudt, waarover hij of zij informatie kan geven of waarmee hij of zij kan helpen.

Bekijk de video en maak kennis met de Combinatiefunctionaris

In de video stellen we de Combinatiefunctionaris aan je voor. Gaat dit allemaal iets te snel en heb je vragen over wat hij of zij voor jouw kind kan betekenen? Twijfel niet om ze te stellen. Spreek de Combinatiefunctionaris aan op het schoolplein of kijk in de schoolapp van de basisschool.

De Combinatiefunctionaris bij jou in de wijk

Wil je weten wie de Combinatiefunctionaris is bij jouw kind op school? Of wie de Combinatiefunctionaris is in jouw wijk? Ga naar de pagina van Team KIDS voor het volledige overzicht. En twijfel niet om contact op te nemen!

Terug naar Kindcentrum 0 - 12 jaar