Oefentherapie Mensendieck Engelen


Oefentherapie Mensendieck is er voor iedereen die klachten heeft en daar iets aan wil doen. Zoals klachten aan spieren en gewrichten of klachten die veroorzaakt worden door spanningen. Maar oefentherapie Mensendieck is er ook voor mensen die willen werken aan hun houding of manier van bewegen.

Onder begeleiding van de oefentherapeut gaat u oefeningen doen, die gericht zijn op uw dagelijkse handelingen. Door die oefeningen ontstaat er een duidelijk beeld van uw houding, uw manier van bewegen en uw klachten. Het geeft ook aan hoe uw lichaam reageert op pijn, (over)belasting en spanningen. Zodra u zich daar bewust van bent, kunt u leren hoe u ook anders kunt bewegen, met minder of geen pijn.

Het is niet gemakkelijk om een oude gewoonte te veranderen, maar oefentherapie Mensendieck geeft een goed resultaat op de lange termijn.

Als u de signalen van uw lichaam tijdig opmerkt, weet u wat u kunt doen. U kunt uw klachten dan zélf verminderen, opheffen en/of voorkomen. U wordt als het ware uw eigen therapeut. De oefentherapeut begeleidt u in dit proces.

Locatiegegevens

Kraanvogellaan 13B
5221 GA 's-Hertogenbosch
bekijk op kaart

Contactgegevens

T. (073) 621 71 76
E. info@oefentherapiedenboschwest.nl
W. https://www.oefentherapiedenboschwest.nl

Logo oefentherapie mensendieck den bosch west