2 SUPPORTERS, 1 club


Ultimate Frisbee club Swamp Dragon in Den Bosch is de gelukkige ontvanger van een animatie én setje postermateriaal. Door inzet van de SUPPORTERS kan de club het frisbee in Den Bosch promoten.

Studio Werp heeft heel wat uurtjes gewerkt aan de nieuwe animatie. ‘S-PORT SUPPORTER Klaas Lageveen: ‘Toen ik in mei 2022 in het ‘S-PORTCAFÉ was, werd ik meteen gespot door Elmar van Swamp Dragon. Als kersverse 'S-PORT SUPPORTER wilde ik meteen mijn steentje bijdragen. De spirit van Elmar over Ultimate Frisbee is leuk. Ik kende de sport niet, maar de club bestaat al sinds 2015 in Den Bosch. Via Elmar werden meer clubmensen betrokken. Ze bekeken mijn storybord, teksten, kleuren en muziekvoorstellen. We gingen een paar keer om tafel en appten over en weer. Nu de animatie af is, kan hij gelanceerd worden, zodat er deze zomer meer frisbees door de lucht vliegen.“


Elmar: “Onze sport is fun en de spirit of the game werkt aanstekelijk. We trainen op woensdag op de velden van voetbalvereniging CHC. We promoten de sport met schoolclinics, maar hangen ook leenschijven aan bomen, zodat iedereen vrijblijvend frisbee kan proberen. De game optimaal ervaren kan op onze club. We zijn open voor ontmoeting.”

‘S-PORT SUPPORTER ADC leverde een set posters in verschillend formaten.


Maandag 10 april, op 2e Paasdag, organiseert Swamp Dragon een toernooi om het frisbee live mee te maken! Iedereen is welkom om te komen kijken bij CHC. Wil je meer informatie over de sport of over de club? Op de website swampdragon.nl vind je meer informatie.

< terug
S PORTSUPPORT match Swamp dragon 1

Contact

Ellen de Roos

Projectleider ´S-PORT SUPPORT

T. 06 16 52 94 71

sportsupport@s-hertogenbosch.nl