Baker Tilly Berk aan het werk


Walking Football voor de heren en voor de dames een eigen Talking Football. Samen met FC Den Bosch start de Foundation met een stimuleringsprogramma voor fans en family in Stadion De Vliert. Het project kan van start gaan dankzij de Sportimpuls van ZONMW.

Voorzitter van de Foundation Roger Schouwenaar riep de hulp in van S-PORT SUPPORTER Baker Tilly Berk om het project administratief en financieel goed te organiseren. De Foundation is een Stichting met ANBI-status en kan wel wat hulp gebruiken bij de boekhouding voor dit project. Aan het project dragen diverse bestaande en nieuwe partners van de BV FC Den Bosch bij. Het is prettig om alle zaken transparant te houden zo handig mogelijk te organiseren. Over twee jaar moet het project doorgaan zonder de subsidiegelden. ‘Top dat Baker Tilly Berk wil en kan ondersteunen bij de financiële administratie,’ aldus de Foundation-voorzitter.

Niels Jacobs van Baker Tilly Berk gaat de ondersteuning leveren. Niels is Assistant Audit, studeert nog door aan de Nyenrode Business Universiteit en pakt deze hulpvraag op. ‘Normaliter controleer ik jaarstukken’, vertelt hij. ‘Nu kan ik aan de voorkant een organisatie ondersteunen. Ik ga mijzelf verdiepen in de ANBI-voordelen en in het opzetten van een financiële administratie. Ik zit nu dus een keer aan de andere kant van de tafel! En dat het voor FC Den Bosch is, dat maakt het alleen maar leuker’, aldus de fanatieke PSV-supporter.

< terug