DBZ Fysio & Fevents


Het was begin januari 2017. Nog acht weken voor de Bossche Badmintondagen. Met bestuurders van badmintonverenigingen (er zijn er 12 in Den Bosch), Badminton Nederland , de Bossche Badminton Federatie en ‘S-PORT SUPPORT was er samenwerkoverleg in sporthal de Schans. Op de agenda de aanstaande promotieweek in Maaspoort Sports & Events!

Bossche badmintondagen
Een week met iedere dag badmintonclinics voor leerlingen van basisscholen en het Voortgezet Onderwijs. Maar ook ruimte voor een friends-toernooi, aangepast badminton en een bedrijventoernooi. Zaterdag 11 maart 2017 wordt de finale om het landskampioenschap van de Erevisie gespeeld. Maaspoort Sport & Events host de badmintonsport. Met alle badmintonhanden in een geslagen is een gevarieerd programma vormgegeven. Helemaal beter wordt het met de support van de ´S-PORT SUPPORTERS!
DBZ FYSIO & FEVENTS
DBZ Fysio staat zaterdag ochtend 11 maart op de badmintonbaan om een workshop met aandacht voor badmintonblessures. Want zo bleek, vorig jaar zomer; badmintonners hebben niet zoveel aandacht voor het voorkomen van blessure’s. Na de workshop kunnen spelers een gratis S-PORT SUPPORT Fevents-lunch nuttigen. Fevents als huiscateraar van Maaspoort Sport & Events heeft zich ook aangesloten bij ’S-PORT SUPPORT!

Of de animo voldoende is deze zaterdag, zal nog blijken. De SUPPORT levert van menig bestuurder sowieso waardering en energie op voor het uitbouwen van een promotieweek badminton.

De finale van de eredivisie badminton is dit jaar een droomfinale. Twee Zuid Hollandse clubs strijden om de titel op Brabantse bodem. DKC Den Haag tegen Velo Wateringen; Kom het zien sidderen in de Maaspoort!

< terug
Rl Dkc Almere 2017 078 Wtm