Fietsmaatjes en Liftoff


Stephan van Ham van Liftoff ging de sportieve match aan met de nieuwe Stichting Fietsmaatjes. De Stichting maakt duo-fietsen mogelijk. Op een duo-fiets kunnen twee fietsmaatjes tegelijkertijd genieten van bewegen in de buitenlucht. Als er maar één trapt en stuurt, dan kan de ander al mee op de fiets.

De match met SUPPORTER Liftoff levert de club vrijwilligers extra communicatiekracht. Linda Peeters, voorzitter van de stichting, is er blij mee. Linda; “’S-PORT SUPPORT werkt, dat kunnen wij wel zeggen*. Nu de eerste twee duo-fietsen kunnen rijden, starten meer activiteiten. Dit willen we uitnodigend en beeldend communiceren. Met de SUPPORT van Stephan krijgen we onze uitingen effectiever en planmatig aangepakt. De SUPPORTER zet mij aan het denken. En dat maakt mijn vrijwilligerswerk nog leuker.”

Liftoff levert ontwerpen en content om de activiteiten van Fietsmaatjes te communiceren. De soft-launch kon vanwege Corona-maatregelen niet doorgaan. De grotere kick-off staat tijdens de Vuelta op 15 augustus gepland…

*Dankzij het netwerk is de Stichting opgericht (door Huijbregst Notarissen) en hebben we een website (door 99Projects). Diverse fondsen zijn aangeschreven door SUPPORTER Fit20.

< terug
IMG 2384 08de332b 0a1c 418e 998e 4d403c7d40e7

Contact

Linda Peeters

Buurtsportcoach binnenstad, Muntel/Vliert, Graafsepoort en Empel

T. 06 15 04 65 98

l.peeters@s-Hertogenbosch.nl