Gastvrije sportkantine TGG


TGG-bestuurder Stefan Zijlemans klopte aan bij ´S-PORTSUPPORT. Met een gepromoveerd eerste team, leuke jeugdspelers en meer oppervlakte zit de voetbalclub in De Donk (Den Bosch Noord) in de vooruitgang. De club is toe om de vooruitgang ook aan de buitenkant te laten zien. Wat een mooie match opleverde door Ellen Willink van Ecofashion en Veronique Toppers van Topper Interieur en Projecten.

Op een mooie zomeravond in juli is een brainstorm georganiseerd met TGG-leden. De inzet: een gesprek over de ideale sportkantine. Met elkaar wordt bepaald welke functies het clubhuis heeft, wie er gebruik van kan maken en welke wensen er leven. Een flinke lijst werd op de flapovers verzameld. En zelfs de meest betrokken vrijwilliger is verbaasd ”Wat doen we eigenlijk veel!”.

Op moodboards ontstaan gewenste sfeerbeelden voor de jeugd, volwassenen en evenementen. De afbeeldingen krijgen nog meer betekenis door de vragen van Veronique. Ellen Willink ontdekt de nostalgische en historische foto’s in de accommodatie. De ‘roots’ van TGG krijgen een eigen plek binnen het nieuwe kantineplan. De match krijgt in september een vervolg!

< terug
Match Tgg En Toppers En Eco