Hoe rendabel is het clubhuis?


Golfclub Rosmalen bouwt aan een nieuw clubhuis en aan een prettige plek voor leden om elkaar te ontmoeten. Het nieuwe golfpark zal ook daggasten aantrekken om koffie te komen drinken en een broodje te nuttigen.

‘S-PORT SUPPORTER Marinus van Dorst van Horeca Advies Bureau besprak de opties om het clubhuis optimaal te organiseren. Wanneer is een pachter bereid en wat staat er in het bestemmingsplan? Hoeveel oppervlakte krijgt het clubhuis, en het buitenterras? Met welke leveranciers werkt de club nu, welke afspraken kunnen worden gemaakt?

De SUPPORTER werkt de horecabedoelingen en -mogelijkheden in getallen uit, zodat de ALV een goede beslissing kan maken voor de vereniging.

Extra supportopties

Het bestuur van de club kan Horeca Advies Bureau ook vragen om te onderhandelen bij leveranciers en de werving van een mogelijke pachter.

Op de foto van links naar rechts: Marinus van Dorst, Jan Timmers, Hans Kitselaar en Henny Schuurmans.

< terug
2020 07 Golfclub Rosmalen Golfclub Rosmalen logo