Jasper Loeffen schiet persfoto’s Bewegingscentrum 50 Plus


Kersverse ’S-PORT SUPPORTER Jasper Loeffen nam zijn camera mee naar het Sportpark Noord aan ‘t Wielsem. Van oud-bondscoach Henk Boute kreeg hij tafeltennisles, maar dat was ná de fotoshoot. Jasper schoot de mooiste persfoto’s voor de aankomende jubileumactiviteit van het Bewegingscentrum 50 Plus.

Feestelijk sporten
Het Bewegingscentrum 50PLUS stimuleert het bewegen onder 50-plussers. Wekelijks sporten bijna 400 mensen bij de club. Van sport en spel, volleybal tot tafeltennis of jeu de boules. De club bestaat 25 jaar en viert haar bestaan in de tweede week van april, met elke dag open trainingen voor geïnteresseerden.

Op woensdag 8 april 2020 is er een test- en sportdag en een open tafeltennistraining, met de oud bondscoach Henk Boute. Old Star Henk Boute is zelf ook 50+, om precies te zijn 81. Fit als hij is, komt hij graag naar de jubilerende club om een open training te geven. ‘S-PORT SUPPORTER Jasper maakte de mooiste actiebeelden, zodat de club de activiteit goed kan gaan promoten. www.50plusbeweegt.nl

< terug
2020 02 Jasper Loeffen