Klankborden met Van Lanschot


Bestuurders van de handboogvereniging Prins Bernhard kwamen op hun vrije maandagmiddag om tafel bij het stadskantoor van de gemeente 's-Hertogenbosch.
Samen met ´S-PORT SUPPORTER L.T. Architecten is een nieuw clubgebouw ontworpen. Een clubgebouw dat voldoet aan de eisen om competitie en toernooien te schieten. Het huidige complex biedt steeds minder wedstrijdmogelijkheden. En door de monumentale ligging is het verbouwplan te duur voor de club.

Met SUPPORTER Van Lanschot zijn de financiële beperkingen en constructies doorgesproken. Jeroen Hemstra van Van Lanschot bracht ook nieuwe inzichten. "We hebben kunnen klankborden over het huidige plan. Dat was al fijn. De verschillende denkrichtingen geven ons ook andere ideeën. Dat is al van waarde” aldus de voorzitter en penningmeester. De club zat een beetje vast en ziet nu weer richtingen.

Als dank voor de tijd en aandacht hopen de bestuurders dat Jeroen zelf ook een keer pijlen komt schieten. Of de SUPPORTER eerst naar het WK Archery gaat kijken alvorens zelf een boog te spannen is nog niet duidelijk.

< terug
Prins Bernard Om Tafel