Kragten scant TPC Maaspoort


Tennis Padel Club Maaspoort (TPC Maaspoort) onderscheidt zich anno 2016 nog steeds in tennisland. Als één van de eerste tennisverenigingen in Nederland legden zijn in 2010 twee padelbanen aan. Het bestuur klopte aan bij ´S-PORT SUPPORT voor een onafhankelijk advies voor een goede gezonde toekomst.

Bureau Kragten ging in gesprek met bestuur en leden, ploos in de tennisdata & scande relevante trends voor TPC Maaspoort. ‘Hoe is het gesteld met de bezetting van de padel- en tennisbanen? Hoe ziet het ledenbestand eruit? Op welke manier kan TPC Maaspoort zich verder onderscheiden als tennisvereniging in ’s-Hertogenbosch?’ Kragten schreef een complete verenigingsscan voor TPC Maaspoort.

In de bestuursvergadering aansluitend op de ALV van 23 februari 2016 is de rapportage gepresenteerd. Na rijp beraad is besloten om te investeren in een nieuwe 3e padeltennisbaan. De banen 3, 4, 7 & 8 krijgen een nieuwe toplaag. De uitvoering van het geheel staat gepland voor 2016. Bureau Kragten wordt na de update van harte uitgenodigd om een balletje te slaan bij de gastvrije Bossche tennis & padelclub.

< terug
TPC Maaspoort Tpc Maaspoort