LT Architecten helpt TC Maaspoort bij uitbreidingsplannen


TC Maaspoort wil haar huidige terrein uitbreiden met een strook van ongeveer vijf meter en de club heeft de ambitie om een minibaan aan te leggen. Ook zijn er wensen voor aanpassingen aan de kantine en overige faciliteiten. Hoe kan het terrein optimaal worden ingericht, rekening houdend met alle wensen? LT Architecten zette haar ruime ervaring en expertise in om de club te helpen. Zo heeft LT Architecten een goede tekening gemaakt voor het complex.
Tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging werden de plannen gepresenteerd. Mattie van den Thillart van LT Architecten: “Het was werkelijk waar een geweldige avond! De kantine zat ramvol. Er stonden mensen in de gang en achter de bar stond het ook enkele rijen dik. Zelfs buiten onder de veranda stonden de (rokende) leden. Kortom, TC Maaspoort had de leden enorm nieuwsgierig gemaakt.” Ze reageerden allemaal heel enthousiast op de nieuwe plannen van de vereniging: “De leden vonden dat het bestuur van de vereniging lef toonde met deze plannen. Het bestuur werd unaniem door de aanwezigen gesteund in hun planvorming. Ik heb alleen complimenten gehoord of opmerkingen waar we iets mee kunnen.”
Ze waren volgens van de Thillart zo enthousiast dat de vereniging ook gelijk een bouwcommissie op heeft gericht: “Volgens mij hebben er zich wel een stuk of tien mensen aangemeld. Echt ongelofelijk!!”

< terug