Match 'de grote speeltuin'


Sportief uitdagen:

GREAT MATCH SUPPORT


‘Hoe maken we 12 meter sportpromotie?’ De vraag werd gesteld aan SUPPORTER Great Match. Lucien de Groot bezocht playground Z’uitje. De buurt noemt het ‘de grote speeltuin’. Het ligt tegenover de kruising van Louis Couperuslaan en Henriette R. Holstlaan.

De speeltuin biedt ruimte voor in-en ontspanning voor jong en oud. Op de Krajicek Playground kun je tennissen, voetballen, basketallen en hockeyen. Er staan schommels, je kunt er spontaan picknicken, even zitten of van de kabelbaan. Als de grote gele keet open gaat, dan heb je er een clubhuis bij. Buurtbewoners genieten van de plek. Des te leuker om met de buurt er nog iets meer van te maken.

SUPPORTER Great Match, zelf ook bewoner in Zuid, bezocht de plek en besprak de uitdaging met ‘S-PORTwerker Arsen Podjan.

‘Hoe maken we 12 meter sportpromotie? Wat kunnen we op de grote gele wand kwijt, zodat de wand ‘meer functie’ krijgt in de speeltuin? Samen met jongeren uit de wijk, gaat Lucien een functioneel ontwerp maken. De BrandCharity foundation doet ook mee met het samenwerkingsproject. Wordt vervolgd…

< terug
Zuitje Match Great Match 2 Zuitje Match Great Match 3 Zuitje Match Great Match1