Nieuwe website Bossche Badminton Dagen


Het was begin januari 2017. Nog acht weken voor de Bossche Badmintondagen. Met bestuurders van badmintonverenigingen (er zijn er 12 in Den Bosch), Badminton Nederland, de Bossche Badminton Federatie en ‘S-PORT SUPPORT was er samenwerkoverleg in sporthal de Schans. Op de agenda de aanstaande promotieweek in Maaspoort Sports & Events!

Bossche badmintondagen
Een week met iedere dag badmintonclinics voor leerlingen van basisscholen en het Voortgezet Onderwijs. Maar ook ruimte voor een friends-toernooi, aangepast badminton en een bedrijventoernooi. Zaterdag 11 maart 2017 wordt de finale om het landskampioenschap van de Erevisie gespeeld. Maaspoort Sport & Events host de badmintonsport. Met alle badmintonhanden in een geslagen is een gevarieerd programma vormgegeven. Helemaal beter wordt het met de support van de ´S-PORT SUPPORTERS!

LIFTOFF
Liftoff maakte de nieuwe website www.bosschebadmintondagen.nl. Nu kan het project de komende jaren vanuit één kanaal worden opzet. Stond vorig jaar de informatie nog verspreid over de website’s van verschillende verenigingen, nu staat het hele programma op één rij. Via de vernieuwde Facebook-pagina zullen de bezoekersaantallen van de website groeien. Ook een gezamenlijke flyer ontwierp Stefan van Ham voor de badmintonners. De flyer wordt meegegeven aan de bijna 1000 kinderen die de clinics volgen deze week.

< terug
Afbeelding van een uitnodiging om te komen kijken naar de badmintondagen