Op papier met Dekkers Van Gerwen


Wat doe je om een project te versterken? Dan zet je in op projectversterkers, zoals een goed communicatiemiddel.

Het samenwerkingsproject Fit4Me ging langs bij Dekkers van Gerwen voor een projectversterker. De SUPPORT bestaat uit het drukken van een goede brochure voor fysiotherapeuten. Met de brochure vol verhalen van projectbetrokkenen willen we nieuwe beweegplaatsen werven voor mensen die in armoede leven.

Voor deze mensen zelf wordt een folder ontwikkeld. De folder gaat via De Voedselbank en Quiet-community naar Bosschenaren die veelal niet toe komen aan zichzelf. Met een nieuw jaar voor de deur, dagen we ze uit om te starten met een ‘New Me’. Dit is een traject dat is gericht op het creëren van een gezonder leefpatroon. Met de SUPPORT van vier Fysiopraktijken en het Koning Willem 1 College starten we in 2022 met ‘New Me’.

Naast de vier fysiopraktijken en het Koning Willem 1 College is nu Dekkers van Gerven als communicatiepartner toegevoegd aan het samenwerkingsproject. Dekkers van Gerwen is trots op deze ´S-PORT SUPPORT match. Eigenaar Ab Bouwens: “Ik weet nog goed hoe we met ‘S-PORT SUPPORT aan deze tafel startten. Dat was eind 2017." De SUPPORT wordt nu geleverd met het Cradle to Cradle-gedachtegoed; met zuivere materialenstromen en waardering van grondstoffen. "Mooi dat we met de brochure en folder bevestigen hoe duurzaam dit project bedoelt is."

< terug
2021 11 Dekkers van Gerwen

Contact

Ellen de Roos

Projectleider ´S-PORT SUPPORT

T. 06 16 52 94 71

sportsupport@s-hertogenbosch.nl