RaKo-Printing steunt de ambities van de initiatiefnemers Open Cup Karate


Op 13 april ligt de de sporthal van Maaspoort Sports & Events vol met karatematten. Karateschool Strive and Struggle organiseert dan de Open Cup voor wedstrijdbeoefenaars. En omdat de Wereldkampioen uit Griekenland ook komt is er zondag 14 april een open stage voor nieuwsgierigen.

Joey Pagie, 4e dan, met meer dan 100 internationale en nationale gewonnen titel- wil het wedstrijdkarate stimuleren. Samen met Moustafa Makhlouf, 5e dan, trainer en coach- is hij in 2017 de karateschool gestart. Al snel sloten tientallen leerlingen zich aan, ze trainen in Sportiom en de Rijnlaan. De club groeit en zet zichzelf op de karate-kaart met evenementen. Verderop in 2019 staat er goede doel-event gepland.

'S-PORT SUPPORTER Rako-Printing steunt de ambities van de initiatiefnemers en kleedt de CREW van het evenement aan. Koen Smits en Joey Pagie bekeken de sporthal, net aangekleed voor de Fed-Cup-wedstrijd Nederland-Cananda. Joey: 'De hal zal er in april anders uitzien. We gaan voor 8 of 10 velden. De honderden deelnemers uit Nederland en Europa gaan voor één van de 5 bekers van ruim 1 meter hoog.' Wie er op het erepodium komt te staan zal blijken. Vooralsnog traint Joey met zijn topteam hard door en haalt hij support op om het karateweekend tot een succes te maken. 'Super leuk dat RaKo-Printing mij ook helpt. Ik maak dankbaar gebruik van sportieve bijdragen, ook vanuit bijvoorbeeld PowerUp073 en Cityboost.'

Stage
Voor karakte nieuwsgierigen is op zondag 14 april een stage met Kostos Pappas, 5 time WKf european medallist. De Balkan champion is vanaf 8.30 uur in Sporthal Hazelaar in Rosmalen om karatetips te geven. Alle banden en leeftijden kunnen meedoen om 9.30 uur. Speciaal voor de bruine en zwarte band dragers start om 11.00 uur een Masterclass. Voor een kleine bijdrage kan iedereen meedoen. Komen kijken kan gratis.

Aanmelden voor het toernooi/ de stage kan via www.striveandstruggle.nl

< terug
Img 5961 Img 5956