‘S-PORT SUPPORT match Faber Exposize en Floorball


Floorball Den Bosch is de nieuwste sportvereniging van Den Bosch. De floorball- en unihockeyvereniging bestaat sinds 16 augustus 2019. SUPPORTER Faber Exposize geeft ze een sympathiek cadeau.

Marlous Vaarwerk, oud Nederlands team, is initiator van de club. Marlous:"Na de verhuizing naar ’s-Hertogenbosch was het moeilijk om de sport te blijven spelen. Er was geen vereniging in de stad." En dat terwijl Den Bosch toch ook een hockeystad is. Floorball is een toegankelijke sport. Marlous:“Je kunt al snel een balletje meespelen en zelfs het Nederlands team ligt binnen bereik.” Marlous startte zelf een vereniging.

nieuwe vereniging
Het starten van een vereniging gaat niet zonder slag of stoot. Sportzaal, trainers en voldoende deelnemers krijgen. Het zijn allemaal uitdagingen. Vooral het goed onder de aandacht brengen valt niet mee. Een beetje SUPPORT komt goed van pas.

nieuwe Match
De jarenlange ervaring van ’S-PORT SUPPORTER Faber Exposize biedt de vereniging een kans om zichzelf te laten zien, met een toffe rolbanner. Zo kan de vereniging zich presenteren op wijkfeesten, studentendagen of open trainingsavonden.

SUPPORTER Faber Exposure
Faber Exposize is een wereld wijde speler op het gebied van “onder de aandacht brengen”. Beurzen en evenementen over de hele wereld worden aangekleed. De uitingen van het basketbal in Maaspoort Sports & Events zijn door Faber verzorgd. Ook kleine verenigingen worden niet vergeten. Marlous ging daarom ook blij op de foto met SUPPORTER Yourie van Keulen.

Ook Floorhockeyen?
Wil je een keer deze snelle spectaculaire sport proberen? Floorball is een snelle en dynamische teamsport die het midden houdt tussen ijshockey en zaalhockey. Ontstaan in Scandinavië is de sport nu hard bezig heel Europa en Den Bosch te veroveren. Neem dan contact op met Marlous, info@floorballdenbosch.nl.

Haar passie voor de sport is aanstekelijk.

< terug
Match Faber Floorball Floorball