´S-PORT SUPPORTER Huijbregts faciliteert nieuwe Stichting


De Vrolijke Schutters en handboogvereniging Prins Bernard gaan samen de NK’s Indoor Handboogschieten in 2018, 2019 en 2020 organiseren. Samen zetten zij de schouders er onder om deze technische sport in ’s-Hertogenbosch de komende jaren op de kaart te zetten. De samenwerking is door Huijbregts notarissen bekrachtigd, waardoor beide verenigingen goed in de startblokken staan!

De handboogvereniging De Vrolijke Schutters heeft in de loop der jaren vaker een belangrijke rol gespeeld bij de diverse Nationale en Internationale kampioenschappen. Schutters van “De Vrolijke Schutters” hebben in 1988 deelgenomen aan de Olympische Spelen. Daarnaast wist de vereniging een plaats te veroveren in het Guiness Book of Records met het behalen van het wereldrecord 24 uur Indoorschieten als onderdeel van het 40-jarig bestaan.
www.dvsrosmalen.nl

Handboogvereniging Prins Bernhard is een actieve, gezellige handboogvereniging in ’s-Hertogenbosch Noord. Het clubhuis is gevestigd op het Fort Orthen, achter het Nico Schuurmanshuis (Gemeenschapshuis Orthen), aan de Ketsheuvel 52, 's-Hertogenbosch (Noord). www.prinsbernhard.com/faq

De nieuwe Stichting richt zich op de Nederlandse Kampioenschappen, maar ook de Wereldkampioenschappen worden in ’s-Hertogenbosch georganiseerd. Aan het top-evenement nemen naar verwachting 1000 atleten deel uit bijna 1200 landen. De organisatie hiervan is in handen van TOC.

< terug
Huijbrechts Handboogstichting2