Support gezondheids-evenement


Maar liefst twee supporters sparren met de organisatie van ‘Gezond Den Bosch'. Operatie Frisse Pepers ('S-PORT SUPPORTER in spé) schoof aan tafel met trouwe supporter GWS de Schoonmaker tijdens een brainstorm over editie 2018.

De organisatie van ‘Gezond Den Bosch’ wil Bosschenaren bewust maken over hun eigen gezondheid. Met tientallen organisaties wordt sinds twee jaar een gevarieerd programma aangeboden. De focus dit jaar ligt op het vergroten van het aantal bezoekers. Tijdens de brainstorm in maart werden de ambities, doelen en kernwaarden van het evenement aangescherpt. Met de input zet de organisatie nu een eerste stap richting de eigen partnerorganisaties. De partners van ‘S-PORT SUPPORT blijven aangehaakt zoveel als mogelijk. “Super fijn om sportieve input te krijgen, frisse gedachtes en voor ons nieuwe aanpakken aangereikt te krijgen” aldus de tevreden kartrekker van het evenement.

Op zondag 7 oktober 2018 is het evenement in en rondom De Plek, het gebouw van Flik-Flak en talloze andere sport-zorgorganisaties.

< terug
Gezond Denbosch