SUPPORTER Topper aan de padeltafel


’S-PORT SUPPORTER Veronique Topper schoof aan tafel bij het bestuur van de Tennis en Padel Club Maaspoort. TPC Maaspoort was één van eerste verenigingen in Nederland met padelbanen. Het aantal leden dat padeltennis speelt groeit.

Het complex bestaat nu nog uit acht tennisbanen en drie padelbanen. Maar met de vervanging van 2 tennisbanen voor drie extra padelbanen krijgt TPC Maaspoort een nieuw gezicht. De combinatie van tennis- en padelplezier voor iedereen blijft bij de club voorop staan.

’S-PORT SUPPORTER Topperprojecten is door Marie-Jose Rutten van TPC Maaspoort gevraagd mee te denken aan hoe het ‘pleintje’ tussen de banen aangenaam, praktisch en aantrekkelijk ingericht kan worden. Daarnaast is de vraag hoe het paviljoen er als één geheel blijft uitzien en er geen splitsing ontstaat tussen de padel- en tennisbanen. Afgelopen 1 oktober 2019 bespraken zij enthousiast de eerste ideeën. De komende periode, wanneer de verdere invulling van het plan wordt uitgewerkt en verbouwingsplannen gerealiseerd gaan worden zal Veronique Topper de club waar nodig blijven ondersteunen met haar expertise.

Wat een match!

< terug
Topper