Talentenacademie adviseert Stanley ‘Capone en King’ Groeneveld


Stanley ‘Capone en King’ Groeneveld loopt al jaren rond met zijn droomproject 13.
´S-PORT SUPPORTER Marco Hoogerland van de Talentenacademie ging met Stanley in gesprek en gaf antwoord en richting aan de 57-jarige Bosschenaar.

Stanley is tot zijn haarvezels gemotiveerd om met criminelen en randjongeren aan de slag te gaan, keihard te trainen… Het leven van Stanley is in 2010 verschenen in het autobiografische boek ‘Capone en King – van deliquent tot idealist.’ Afgelopen jaren heeft Stanley zijn levensverhaal op allerlei mediapodia en organisaties gedeeld. Hij kwam in contact met vele (bekende en betekenisvolle) mensen, maar nu is het tijd om echt werk te maken van zijn droom. “Leef in je droom en pak het bij-de-kloten”, Marco wint er geen doekjes om. Hij adviseert Stanley een pad te kiezen en het verschil te maken met het project 13. “Start een organisatie waaruit je het programma vormgeeft. Vanuit een organisatie kunnen projecten geborgd worden”.
Het doorzettingsvermogen van Stanley brengt hem verder, zo is al vaker gebleken.

De ondernemerskills zijn nu nodig. Stanley gaat op zoek naar een volgende match om een (eigen) stichting, enterprice of tribe op te richten. Heb je tips voor Stanley, bel hem op 06 22 806 715 of mail naar stanleygroeneveld@home.nl

< terug
Talentenacademie Marco Stanley