Twee Snoeken. Een vraag.


Bij Black Eagles in Rosmalen kan iedereen basketballen. Marcel la Feber doet het rollend. Hij zet zich in voor een samenhangend communicatiebeleid; voor de Black Eagles in het algemeen en die van de rolstoelteams in het bijzonder.

´S-PORT SUPPORTER Twee Snoeken maakte eerder een creatieve visual. Dit deed de SUPPORTER toen op verzoek van andere vrijwilligers, drie jaar geleden. Marcel la Feber van Black Eagles kende het beeld niet.

Marcel: “De visual is nog altijd mooi en bruikbaar. Ik wil ermee aan de slag. Tijdens het SUPPORT-gesprek werd dat ook duidelijk. “De mogelijkheden om rolstoelbasketball beter op de kaart te zetten zijn er zeker. Aan ideeën geen gebrek. En omdat de 'rolafdeling' een onderdeel is van de club, gaat Marcel (samen met het bestuur) nu beleidsmatig aan de slag.

Marcel: "De Twee Snoeken is een fantastisch bedrijf met creatieve en gepassioneerde mensen in architectuur, interieur, software, digitalisering en innovatie; dat zit allemaal achter deze deuren. Bij Black Eagles is iedereen zéér vereerd om met deze kanjers van de Twee Snoeken te mogen samenwerken!"

Meer info: www.blackeagles.nl

Foto: Voor de deur staan Geertje Cousin en Bart Smit van De Twee Snoeken. Marcel La Feber van Black Eagles staat links.

< terug
2snoekenmatcht BA