Van den Bouwhuijsen aan de slag voor golfclub


Golfclub Rosmalen is in ontwikkeling. Er komt een 9-holes baanuitbreiding en een nieuw clubhuis. Alle plannen doorgerekend is een groei naar 600 leden gewenst. De heren Hans Kitslaar en Jan Timmers maken werk van de ambitie. SUPPORTER Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen schuift aan om het nieuwe clubhuis mede mogelijk te maken.

Er liggen tekeningen op tafel. Martin de Vet is lid van de club, werkt bij architectenbureau Quadrant4. Met collega’s ontwierpen ze het nieuwe clubhuis. Met 28 bij 15 meter vloeroppervlak, plus een overdekt terras kan de club vooruit. Met een nieuw dak vol zonnepanelen wil de club zelf de elektriciteit opwinnen, voor de veldverlichting, de golfkarren en het liefst ook de maaimachine. De club wil van een c-kwalificatie naar een a-locatie.

De heren schakelen van ecologisch beleid, naar plan toetsing, energieneutraal bouwen en luchtdichte oplossingen. Ook met het nieuwe omgevingsloket van de gemeente is regelmatig contact. SUPPORTER Martien van den Bouwhuijsen leest het plan en vraagt om het detailboek. Van de supportersrol wordt werk gemaakt, de match kan van start.

< terug
Van den Bouwhuijsen