Verel Interiors Expo Retail geeft sporters een podium


‘S-PORT SUPPORTER Verel Interiors Expo Retail maakt een podium voor de 1400 Baggerlopers. Het podium wordt na 21 juni bruikbaar voor andere evenementen. Het podium wordt gemaakt van restmaterialen.

1400 kids door de bagger
Bij de Oosterplas wordt voor de 6e keer de Baggerloop georganiseerd. Aan het evenement doen zo’n 1400 kinderen van verschillende basis- en middelbare scholen mee. Deelnemers moeten zich al klimmend, klauterend en rennend een weg door het modderige terrein banen.

De 6e editie van De Baggerloop wordt weer een spektakel voor de Bossche kids en jongeren. Samen met zeilvereniging Oosterplas organiseert ’S-PORT het buitensportevenement.

Kim van ’S-PORT ging langs bij SUPPORTER Christian Verel. ‘Super blij word ik van deze support. Het evenement krijgt er weer een nieuwe boost van. Helemaal mooi is dat ook andere events kunnen profiteren van deze match.”

Verantwoord podium
Verel Interiors Expo Retail ontwerpt en bouwt een podium voor alle deelnemers. Het podium wordt zo ontworpen dat het ook bij andere evenementen gebruikt kan worden. Het podium krijgt een ‘1-2-3-tje’ zodat winnaars gehuldigd kunnen worden. En de achterwand van het podium krijgt een logo-behang; zo krijgen ook alle samenwerkingspartners en sponsoren een podiumplek.

Kim: “Ik ben benieuwd hoe een podium-van-restmaterialen eruit ziet. De recycle-werkwijze van Verel is een voorbeeld van hoe het kan. En dat meerdere events het podium kunnen gaan gebruiken, is een net zo mooie uitwerking! “

Vrijdag 21 juni is het eindresultaat te zien.

< terug
Verel Expo