10 jaar ´S-PORT SUPPORT

Geplaatst op: 05 december 2017

 

Op 5 december 2017 viert ’S-PORT SUPPORT haar tienjarig bestaan met een netwerkontbijt. Wethouder Huib van Olden, ontvangt deelnemende bedrijven om het jubileum te vieren. Tien jaren van support door grote en kleine bedrijven aan de sport (verenigingen) in ’s-Hertogenbosch. Van unieke initiatieven die de verenigingen in de wedstrijd houden tot ondersteuning die het verschil maakt! Jaarlijks worden tientallen matches gemaakt. Van een nieuwe website voor de Bossche badmintondagen tot en met het oprichten van nieuwe sportorganisaties en het ontwerpen, verbouwen en inrichten van (nieuwe) clubhuizen. Sportaanbieders worden bij hun hulpvragen belangeloos geholpen door meer dan veertig Bossche bedrijven!

‘Van onbetaalbare waarde’, zo typert Ellen de Roos de activiteiten die door Stichting ´S-PORT SUPPORT geinitieerd worden. Partners vormen het Stichtingsbestuur met als voorzitter de wethouder Sport.

Tien jaar geleden opgericht vanuit het maatschappelijk betrokken ondernemen. In het eerste jaar werden twee hulpvragen van sportverenigingen op deze manier georganiseerd. Het was nieuw voor sportclubs en ook voor bedrijven. Al snel waren er 15 bedrijven die zich aansloten bij het netwerk om hun sportieve bijdrage te leveren aan de stad. Op dit moment bieden meer dan veertig bedrijven hun support bij vragen vanuit sportaanbieders. 

logo-sport-support.png#asset:5141


Bekijk hier alle foto's van het Netwerkontbijt 

https://www.facebook.com/media...

Contact

Ellen de Roos

Projectleider ´S-PORT SUPPORT

T. 06 16 52 94 71

sportsupport@s-hertogenbosch.nl