11 juni: Engelenrun en kidsrun

Geplaatst op: 18 april 2017

 

Hardloopclub Engelen organiseert op 11 juni 2017 voor de derde keer de Engelenrun, een hardloopevenement voor groot en klein.

Kidsrun
Om 10.45 uur start de Plus Mulder Kidsrun met een sportieve warming up van Sportclub TopFit. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen in drie leeftijdscategorieën meerennen op het 1.200 meter lange parcours rond het voetbalcomplex van FC Engelen.

Voor alle "runners" is er een startnummer met je naam erop, een mooie herinneringsmedaille en een tas vol verrassingen! Ook zorgt Plus Mulder voor een echte prijsuitreiking, hoe cool is dat!

LET OP: Vorig jaar was de kidsrun uitverkocht. Helaas hebben we daardoor kinderen teleur moeten stellen. Wees er dus op tijd bij zodat je zoon/dochter mee kan doen. Ondertussen is inschrijven weer mogelijk en zijn er alweer veel kinderen aangemeld. Aangezien de kidsrun erg populair is heeft de organisatie besloten het aantal startbewijzen te verhogen van 175 naar 250.

Engelenrun
Om 12.00 uur start de Auto Haarsteeg Engelenrun: een recreatieve loop van 6 of 12 kilometer voor volwassenen via het sportpark, langs de kastelen, de golfbaan en weer terug naar het sportpark. De start vindt plaats voor de tribune van FC Engelen en ook hier worden de looptijden officieel geregistreerd.

Het parcours is 6 kilometer lang en wordt één of twee keer gelopen. Op de route zijn waterposten en bij de finish wacht een mooie herinneringsmedaille. De spetterende warming up, verzorgd door TopFit, vindt plaats om 12.00 uur. Het startschot voor de 6 kilometer klinkt om 12.15 uur en voor de 12 kilometer om 13.15 uur. Op iedere kilometer is er een muziekpunt, variërend van een DJ tot een sambaband.

Natuurlijk is er na de 12km een prijsuitreiking voor de 6km en 12km en daarna nog een leuke afterparty op het sportpark.

Voor de toeschouwers is er tegenover Holterveste nog een “fan zone ingericht. Deze fan zone wordt mooi aangekleed en er zijn foodtrucks en muziek die gezamenlijk voor een gezellige sfeer gaan zorgen. Dus wil je op de route naar de lopers gaan kijken neem dan zeker hier even een kijkje.

Aanmelden Het belooft weer een prachtige, sportieve dag te worden op 11 juni op sportpark Engelen. Ook toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. Er is muziek en Plus Mulder deelt op het sportpark lekkere hapjes uit.

Inschrijven kan via www.engelenrun.nl

Bezoek ook onze facebook pagina engelenrun zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Deel dit bericht:

11 juni: Engelenrun en kidsrun 11 juni: Engelenrun en kidsrun 11 juni: Engelenrun en kidsrun 11 juni: Engelenrun en kidsrun