16 & 17 september: Open dagen bij Roeivereniging De Hertog

Geplaatst op: 12 september 2017

 

Tijdens de Open Dagen op 16 & 17 september 2017 kan iedereen een kijkje komen nemen bij roeivereniging De Hertog. De Open Dagen vallen samen met Maritiem ’s-Hertogenbosch. Iedereen is van harte welkom tussen 12:00 – 17:00 uur om kennis te maken met roeien, onze vereniging en ons bijzondere gebouw. Vaders, moeders, kinderen, opa's en oma's, buren, kennissen, oud roeiploeggenoten, vrienden. Van jong tot oud!

De hele middag is er vrije inloop en is er de mogelijkheid voor iedereen die groter is van 1.50m om onder begeleiding van een ervaren stuurman/-vrouw een stukje roeien.

Activiteiten die worden georganiseerd:

  • Roei-instructie voor iedereen vanaf 1.50m, vrije inloop
  • Ergometer (roeimachine) kampioenschap
  • Rondleidingen door het gebouw en de botenloods
  • Onze bar is geopend dus er kan genoten worden van een drankje
  • Voor kinderen is er een Water Fun Plein op het grasveld voor de vereniging

RV de Hertog heet iedereen van harte welkom op onze Open Dag!

Roeivereniging De Hertog Roeivereniging De Hertog is een jonge vereniging, opgericht in 1992, als de 100-ste roeivereniging van Nederland. Ondanks een relatief kort bestaan groeit de vereniging hard en is uitgegroeid tot een ambitieuze en actieve vereniging met meer dan 400 leden en een mooie vloot van meer dan 60 boten.

Roeivereniging de Hertog gevestigd in een prachtig clubhuis aan de Citadellaan, aan het water van de Aa tegenover het monumentale Rijksarchief. De leden komen uit ’s-Hertogenbosch en wijde omgeving. De Hertog is een jonge, open vereniging voor iedereen die graag wil roeien: wedstrijd of recreatief. Meer informatie op www.rvdehertog.nl.