Buiten Winter Yoga met yoga muse

Geplaatst op: 19 december 2017

 

Het einde van het jaar afsluiten met een buiten yogales in hartje winter. Koud! Vast wel. De kou en winter buiten lucht geeft een extra beleving aan de yogales. Een mooier moment bestaat niet, om het oude jaar af te sluiten en frisse, nieuwe energie op te doen voor een nieuw jaar.

Deze buitenles vindt van 10.30 tot 11.30 uur plaats op de zondag 31 december 2017 aan de Westwal in Den Bosch (in het parkje schuin tegenover Berewouthof). Een prachtige locatie aan het water, midden in de stad. Iedereen is welkom, ervaring met yoga is niet noodzakelijk. Deelnemers wordt gevraagd om een vrijwillige donatie.

Start vanaf januari
Vanaf januari starten de wekelijkse yogalessen weer bij yoga muse. Docente Merel Boelens vertelt: “Ontspanning is een mooi geschenk aan jezelf. Hatha Yoga is een vorm van yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Onderscheidend is de manier waarop je de adem tijdens de oefeningen gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. In de oefeningen zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht, wat bij de juiste toepassing flexibiliteit en kracht in lichaam en geest oplevert.”

De yogalessen zijn soms uitdagend, maar altijd ontspannend en hebben een rustig karakter. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Yoga Muse is in het centrum van Den Bosch actief op twee locaties dichtbij het station met gratis parkeermogelijkheid.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld data, kosten en tijden zie: www.yoga-muse.nl. Een afspraak maken voor een proefles kan via info@yoga-muse.nl of 06-24815928.