Derde padelbaan voor TPC Maaspoort

Geplaatst op: 02 oktober 2017

 

Op zondag 8 oktober neemt Tennis en Padel Club Maaspoort officieel haar derde padelbaan in gebruik.

Zeven jaar geleden was TPC Maaspoort één van de eerste tennisverenigingen die twee padelbanen aanlegde, naast de bestaande tennisbanen. De sport had tijd nodig om bekend te worden. Inmiddels is padel de snelst groeiende sport in Nederland. Overgekomen vanuit Spanje, alwaar het met ca. 4,5 miljoen beoefenaren, de tweede sport is na voetbal. Door de constante groei van enthousiaste leden was het dan ook hard nodig dat er een derde padelbaan bijgebouwd ging worden.

Het bestuur van TPC Maaspoort is blij met deze uitbreiding en geeft hieraan uiting door een feestelijke opening op zondag 8 oktober.

Het programma ziet er volgt uit:
13.00 uur ontvangst gasten op het park
13.30 uur Welkom gasten door de voorzitter gevolgd door de officiële openingshandeling 13.30 - 14.00 uur demonstratie padel door top-padelspelers
14.00 uur verloting, waaronder 3 padelrackets.

Aansluitend kan iedereen die aanwezig is gratis kennismaken met de padelsport.
Tevens kan iedereen die die middag aanwezig is op het park en nog geen lid is van TPC Maaspoort zich inschrijven als lid en dan is het lidmaatschap tot 1-1-2018 gratis.

Naast de genoemde drie padelbanen beschikt TPC Maaspoort over acht kunstgras tennisbanen in een prima conditie en is dit jaar het park voorzien van LEDverlichting.
Een prima gelegenheid om tijdens dit feestje eens kennis te maken met padel, een fascinerende sport, die zich het best laat omschrijven als een mix tussen tennis en squash.

TPC Maaspoort is gevestigd aan de Marathonloop 2 te Den Bosch, tegenover de Maaspoorthal.