Grote Stedelijke Citytrainer Certificaten uitreiking

Geplaatst op: 13 juni 2017

 

Op vrijdagavond 16 juni 2017 krijgen zo’n 70 nieuwe Citytrainers hun Certificaat uitgereikt! De leeftijd van de cursisten varieert evenals hun passie voor sport en/of cultuur. De avond start rond 18:30 bij de Muzerije in ’s-Hertogenbosch en eindigt rond de klok van 22:00. In belangstelling van familie en genodigden laten de Citytrainers zien wat zij leerden en wat de opgedane ervaring voor hen betekent. Citytrainer is de participatie methode die de gemeente ’s-Hertogenbosch inzet met als doel jongeren en volwassenen in hun kracht te zetten en enthousiast te maken om als vrijwilliger sport en culturele activiteiten voor hun doelgroep te bedenken, te organiseren en uit te voeren. Ze gaan aan de slag in hun eigen wijk, bij verenigingen en helpen op aanvraag bij evenementen in de hele stad mee. Zie ook: http://www.citytrainersdenbosc....

‘’s-Hertogenbosch in de lead’
De laatste jaren is het begrip Citytrainers in vol op in groei. Zo heeft Nederland in tussen al 725 Citytrainers, waarvan er maar liefst 453 uit onze gemeente komen! Dat is ruim 60% van alle Citytrainers. Als gemeente zijn we dan ook erg trots op onze Citytrainers en geven we de cursisten graag een podium tijdens de Einduitreiking. Daar kunnen ze laten zien wat Citytrainer voor hun betekent!

Uitgebreid programma
In samenwerking met de Muzerije wordt de Einduitreiking georganiseerd voor zeven groepen Citytrainers van de cursussen: Verenigingen, van Maerlant, St. Jans Lyceum, Cultuur stedelijk, Sport Buurt, en de nieuwkomers Cultuur Rosmalen en Internationaal. Ongeveer 70 Citytrainers presenteren zich deze avond, geven workshops en mogen in alle glorie hun Certificaat in ontvangst komen nemen.

  • Vanaf 18:30 uur Ontvangst en start om 18:30 uur bij de Muzerije, (adres: Hinthamerstraat 74, 5211 MR in ’s-Hertogenbosch).
  • Onder het genot van een kopje koffie en wat lekker worden de Citytrainers 2017 onder luidt applaus ontvangen.
  • 19:30 -19:40 uur Interview met wethouder Jos van Son door Edwin Smolders.
  • Om 19:45 laten de Citytrainers per groep zien wat zij tijdens de trainingen hebben geleerd door actieve presentaties en workshops te geven. De Citytrainers hebben hier hard voor gewerkt en zullen zich van hun beste kant laten zien aan hun familie en de genodigden.
  • Rond 20:30 is het moment daar. De in ontvangstneming van de Certificaten.
  • Samen proosten op alle nieuwe Citytrainers.
  • De avond wordt feestelijk rond 21.30 uur afgesloten met een drankje en een dansje.

Meer weten? Ben jij een Citytrainer of wil jij dit worden?
Neem contact op met Sheila Huijs – Driessen, tel. 06-54353695.

Deel dit bericht:

Grote Stedelijke Citytrainer Certificaten uitreiking Grote Stedelijke Citytrainer Certificaten uitreiking Grote Stedelijke Citytrainer Certificaten uitreiking Grote Stedelijke Citytrainer Certificaten uitreiking