“Vertel sportieve verhalen”

Geplaatst op: 06 maart 2017

 

Vrijdagavond 17 maart is ´S-PORT SUPPORTER Bas Mutsaards van Beemflights in het Werkwarenhuis om in te zoomen op de sportieve verhalen van ’s-Hertogenbosch. Tussen 19.30 een 21.00 uur neemt hij u mee langs de verschillende kanalen en daarna gaan we samen aan de slag. Hoe leveren sportieve verhalen op de sociale mediakanalen meer bereik op. Wat is de verbindende kracht van @sport073? Deze gratis masterclass is een aanrader voor PR-mensen van sportverenigingen! Verenigingsleden die op zoek zijn inspiratie en goede voorbeelden, kunnen zich aanmelden via www.s-port.nl/masterclass

Vertel!
Hoe aanwezig zijn sportverenigingen op de drukke social media-kanalen? Tijdens de Masterclass van ´S-PORT SUPPORTER Beemflights bekijken we de vele kanalen en gaan we samen aan de slag. Hoe krijgen we sportieve verhalen op de sociale mediakanalen. Welke strategie past bij het versterken van het imago van jouw sport, jouw club? Wat werkt het beste? Wie benader je?

De Masterclass wordt georganiseerd vanuit ’S-PORT SUPPORT, het netwerk van meer dan veertig bedrijven die support bieden aan sportverenigingen. ’S-PORT SUPPORT is tien jaar geleden opgezet door de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Waar: Het Werkwarenhuis, Tramkade 20 – 24, 5211 VB ‘s-Hertogenbosch
Datum: Vrijdagavond 17 maart
Tijdstip: 19.30-21.00 uur
Kosten: geen

Info en aanmelden
Aanmelden kan tot 10 maart via www.s-port.nl/masterclass
Meer info bij Ellen de Roos: 06 16 52 94 71, e.deroos@s-hertogenbosch.nl.

Bas Mutsaards
Bas Mutsaards komt uit oorspronkelijk uit Hintham, speelde bij EBBC, is samen met zijn broer eigenaar van het full service videoproductiebedrijf – BeemFlights. Hij is veel in beweging. Hij reist om zijn videoverhalen voor LINDATV op te nemen. Voor de Bossche sport maakt hij graag tijd vrij om zijn ervaringen te delen. Voor deze avond komt hij met Lisa Kolster (check haar op Youtube).

Deel dit bericht:

“Vertel sportieve verhalen” “Vertel sportieve verhalen” “Vertel sportieve verhalen” “Vertel sportieve verhalen”