Nieuwe yogalessen met yoga muse

Geplaatst op: 13 september 2017

 

Nu het najaar weer in zicht is, start yoga muse met een nieuw seizoen van wekelijkse lessen. Yoga is een manier om de ontspanning die je hebt ervaren tijdens de zomerperiode wat meer bij je te houden gedurende het jaar. Gun jezelf wat meer ontspanning in je leven en start met yoga.

Start nieuw seizoen
Vanaf september start het nieuwe yogaseizoen bij yoga muse. Docente Merel Boelens vertelt: “Ontspanning is een mooi geschenk aan jezelf. Hatha Yoga is een vorm van yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Onderscheidend is de manier waarop je de adem tijdens de oefeningen gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. In de oefeningen zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht, wat bij de juiste toepassing flexibiliteit en kracht in lichaam en geest oplevert.”

De yogalessen zijn soms uitdagend, maar altijd ontspannend en hebben een rustig karakter. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Yoga Muse is in het centrum van Den Bosch actief op twee locaties dichtbij het station met gratis parkeermogelijkheid.

Voor meer informatie over bijvoorbeeld data, kosten en tijden zie: www.yoga-muse.nl 
Een afspraak maken voor een proefles kan via info@yoga-muse.nl of 06-24815928.

Ademtherapie
Merel Boelens vertelt over de ademtherapie die inmiddels ook deel uitmaakt van het aanbod bij yoga muse: “De adem is een mooi en krachtig instrument dat je zelf kan sturen. Soms verloopt het ademen niet optimaal en kunnen er allerlei klachten ontstaan. Bijvoorbeeld slaap- of concentratieproblemen, maar ook spanningsklachten met chronische pijn of een burn-out tot gevolg. Middels ademtherapie wordt de adem vollediger, ruimer en gelijkmatiger. Tijdens een ademtherapie-sessie zal ik de adem verder activeren of tot rust brengen. Ik begeleid je om de eigen adembeleving te verdiepen en de adem te verruimen.  De mogelijkheden van de adem nemen daardoor toe.” Wil je graag weten of ademtherapie iets voor je kan betekenen of wil je graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.