Oud wereldkampioen inline skaten staat wederom op het podium

Geplaatst op: 07 maart 2017

 

Oud wereldkampioen inline skaten staat wederom op het podium met dans collectief ISH. In de nieuwe show “Elements of Freestyle” heeft Sven een prominente rol.

Sven werd in 2000 wereldkampioen op 20 jarige leeftijd, sindsdien heeft de inmiddels 36 jarige atleet niet stil gezeten. Voor het Cittyhopper videoproject is hij met een filmploeg de wereld over gegaan om spectaculaire skate tricks vast te leggen. Hierbij is vooral de focus geweest op stunts buiten op straat.

Met ingang van vrijdag 10 maart staat Sven samen met ISH weer op het podium. Elements of freestyle is de naam van de nieuwe show waarin Sven laat zien dat hij vandaag de dag nog steeds op topniveau skate. Met een indrukwekkende opstelling laat Sven, zoals 12 jaar geleden met de eerste ISH show, zien wat er mogelijk is op een relatief klein oppervlak. Onder leiding van Marco Gerris (So you think you can dance) gaat de show langs 37 theaters in Nederland.

Sven heeft zich optimaal voorbereid om maximaal te presenteren tijdens de theater tour. Hij voelt zich topfit. Dit heeft ertoe geleid dat Sven na zijn afscheid van professionele wedstrijden, 5 jaar geleden, zich weer te richten op competitief skaten. Zijn eerste officiële wedstrijd zal zijn in Montpellier in het weekend 26 mei tijdens de FISE world series.

Voor vragen, foto’s of een interview contact:
SB-Events
info@SB-events.nl
+31-6 18 111 051

Deel dit bericht:

Oud wereldkampioen inline skaten staat wederom op het podium Oud wereldkampioen inline skaten staat wederom op het podium Oud wereldkampioen inline skaten staat wederom op het podium Oud wereldkampioen inline skaten staat wederom op het podium