Roze Volleybal Toernooi

Geplaatst op: 02 mei 2017

 

’s-Hertogenbosch mag zich Roze stad van Nederland noemen in 2017!

Jezelf kunnen zijn, wat je seksuele geaardheid ook is… dat is in ons land helaas nog steeds niet vanzelfsprekend. Daarom wordt Roze Zaterdag georganiseerd. Om te bouwen aan begrip, tolerantie, respect en participatie. In 2017 organiseren ’s-Hertogenbosch, Oss en de regio Noordoost-Brabant deze dag en alle activiteiten eromheen. Voor jou, voor iedereen! Helemaal in de eigen traditie: gastvrij & bourgondisch.

Stichting Roze Zaterdag 2017 en Gaysportclub Zoete Lieve Gerritje verwelkomen jou graag op het Roze Volleybal Toernooi 2017.

Wanneer en waar?
Het toernooi vindt plaats op zaterdag 24 juni 2017 in Sporthal Zuid te ’s-Hertogenbosch. De opening is om 10.00 uur. De start van de wedstrijden is om 10.30 uur. Prijsuitreiking en afsluiting om 15.30 uur. Er wordt gespeeld op 4 velden in de niveaus A, B en C. Aanmelden kan als team (6 personen). Wil je graag deelnemen aan het toernooi maar je hebt geen (volledig) team? Neem dan contact met ons op en wij gaan kijken wat wij voor je kunnen doen.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 105,- per team. € 17,50 per persoon. Voor dit bedrag speel je meerdere keren. Voor een bourgondische lunch wordt gezorgd. Deze is inclusief!

Tevens krijgen deelnemers aan het Roze Volleybal Toernooi korting op toegangskaarten voor het feest ‘Danse le Duc, The Pink Saturday Edition’ [www.facebook.com/DanseLeDuc/] en betalen € 10,- (excl. fee) p.p.

Aanmelden
Via deze link [www.rozezaterdag2017.nl] kun je je aanmelden.
Vervolgens ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging en verdere informatie.

Locatie
Het ‘Roze Volleybal Toernooi’ wordt gehouden in:
Sporthal Zuid
Platostraat 2
5216 CB ’s-Hertogenbosch

De sporthal is centraal gelegen en per auto en met OV goed bereikbaar. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de sporthal.

Vragen
Mail ons dan via volleybal@rozezaterdag2017.nl

Deel dit bericht:

Roze Volleybal Toernooi Roze Volleybal Toernooi Roze Volleybal Toernooi Roze Volleybal Toernooi