Sjors Sportief & Creatief hand in hand in ’s-Hertogenbosch

Geplaatst op: 26 september 2017

 

Sjors is er weer klaar voor! Vorig schooljaar schreven er maar liefst 3000 kinderen in voor Sjors Sportief en 2500 voor Sjors Creatief! Een ongekend succes. Toch is de aanpak dit jaar anders, Sportief en Creatief trekken samen op. Een samenwerking van Cultuur en Sport. De officiële aftrap van dit schooljaar is op donderdag 28 september op KC ’t Wikveld in Empel. De winnares van de tekenwedstrijd Myhre van Boxtel krijgt om 10.00 uur van wethouder Jos van Son het eerste exemplaar. Natuurlijk hoort daar ook een beloning bij! De hele klas krijgt aansluitend op school een dansclinic van Dansplaats Engelen en krijgt een gezonde traktatie van de GGD.

Eerste exemplaar overhandigd op KC ‘t Wikveld

  • Donderdag 28 september, KC ’t Wikveld, Empel
  • 09:45 uur   Ontvangst
  • 10:00 uur   Welkom door directeur Edward Vinken
  • 10:05 uur   Wethouder Jos van Son aan het woord en prijsuitreiking

Sjors Sportief en Creatief
Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen vanaf dit nieuwe schooljaar tweemaal (één keer in het najaar en één keer in het voorjaar) het Sjorsboekje en mogen één of meerdere workshops uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn!

Inschrijven op www.sjorssportief.nl
Vanaf maandag 2 oktober kunnen kinderen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl. Deze leuke internetsite is al voor iedereen toegankelijk, maar er kan pas vanaf 18.00u daadwerkelijk worden ingeschreven. Meer informatie? Neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.  

Contact

Roel Adams

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs, KC De Springplank, Coördinatie Sjors Sportief

T. 06 52 58 74 90

r.adams@s-hertogenbosch.nl